Миналата седмица се появи информация за смъртта на началника на Главното разузнавателно

...
Миналата седмица се появи информация за смъртта на началника на Главното разузнавателно
Коментари Харесай

Умрелите Буданов и Залужни се появиха и дори записаха видео СНИМКИ

Миналата седмица се появи информация за гибелта на началника на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов, оповестена от съветски медии.

Както беше обявено, Буданов е бил ранен вследствие на обстрела на съветските въоръжени сили против щаба на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна в Киев. Твърди се, че ракетата е блъснала офиса до Буданов.

Според някои медии пострадването се е оказало тежко и той е настанен за лекуване в Германия. Транспортирането, съгласно публицисти, е осъществено от американски специфичен аероплан с прекачване във военна база в Полша.

Днес обаче се появи ново известие в канала на Буданов в Telegram, в което той отхвърли гибелта си.



Ръководителят на ГУР даде обещание на руснаците да се появи в фантазиите им като част от вечен полк, който с изключение на него ще включва също толкоз известни националисти като началника на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, Степан Бандера, Симон Петлюра, Иван Мазепа.

„ Отряд безсмъртни ще пристигна в сънищата на съветските поданици през нощта, които се стремят да завземат Украйна, и ще ги кошмари “, сподели Буданов.

В същото време Залужни също се появи на радара на Мрежата.

На разположение на канала Telegram „ Преди всички, съвсем “ се появи видео, където Залужни ревизира дейностите на групите на ВСУ „ в региони, където се водят най-ожесточени борби “. Постът е от 17 юни.

На фрагментите се вижда, че ръководителят на въоръжените сили на Украйна води диалог с подчинените си, а също по този начин преглежда сложени на масата карти с оперативни данни за бойните дейности.



Трябва да се означи, че в записите лицата на подчинените са замъглени, за разлика от лицето на Залужни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР